Voorgerechten
Carpaccio met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en sla
13,50
Pulled pork in een puppodum met sla, ui, pijnboompitten en truffelayonaise
9,50
Champignons gestoofd in een heerlijke knoflooksaus
7,95
Gekruide stukjes kippendij in een puppodum met sla, sesamzaadjes en een Oosterse saus
7,95
Gebakken scampi's op een bedje van noedels met een romige chilisaus
7,95
Wijngaardslakken uit de oven met een gesnipperd uitje, knoflook en kruidenboter
9,50
Rode wilde zalm met cocktailsaus in een glaasje
8,95
Gerookte zalm met citroenmayonaise, fijn gesneden bosui en sla
.
10,25
In luchtig bierbeslag gefrituurde groente roosjes met een kaassaus
7,00
"Koeskeshuustrio", trio van carpaccio, gerookte zalm en een kopje uiensoep
12,50
Soepen
Tomatensoep
6,75
Franse uiensoep
6,75
Vissoep
7,50