
Welkom bij Restaurant 't Koeskeshuus
Voorgerechten
Carpaccio met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en sla
16,75
Half dozijn Wijngaardslakken gegratineerd in kruidenboter
15,75
Gebakken scampi's met couscousparels en een romige chilisaus
13,75
Gerookte forel met mierikswortelmayonaise, citroen, bosui en sla
12,95
Krokant buikspek met rijstnoedels en sticky sojasaus
10,50
Gekruide kippendijstukjes met meloenbolletjes, kerriesaus en sla
10,50
Gepaneerde mosselen en butterfly garnalen met aioli
10,50
Rode wilde zalm cocktail met cocktailsaus in een glaasje
17,50
Salade van Feta met tomaat, basilicumc balsamico creme en sla
10,00
Soepen
Tomatensoep
8,00
Franse uiensoep
8,00
Mosterdsoep met spekjes
8,00
Wild Voorgerechten
Pasteitje gevuld met wildragout
13,50
Gerookte eendenborst met een gel van vijgen en portchutney
16,00