Voorgerechten

Specialiteiten voorgerechten

Parmaham met meloen   

Parmaham met meloen met een  balsamico dressing

11,75

Hollandse garnalen   

Met cocktailsaus in een glaasje

16,25

Kipcocktail   

Cajun gekruide kipstukjes en galia meloenbolletjes met kerriemayonaise in een glaasje

9,75

Wijngaardslakken   

Half dozijn uit de oven met een gesnipperd uitje , knoflook en kruidenboter

12,75

Zalmcocktail   

Wilde rode zalm met sla en cocktailsaus in een glaasje 

Carpaccio  

Van ossenhaas met huis gemaakte pesto, oude kaas, pijnboompitten en sla

11,75

13,75

Visduo   

Zalm en paling met dillemayonaise

Scampi's

Gebakken in kruidenboter op een nestje van  gebakken groente en tricolore pasta

18,50

16,50

Pulled pork  
In een puppodum met sla, ui,
pijnboompitten en truffelmayonaise

Koes Koes (v)  
 met ui, paprika, pijnboompitten, 
gemengde sla, gegrilde halloumi en kruidenmayonaise 

Champignons   

Champignons gestoofd de oven in een heerlijke knoflooksaus

 Kippenlever

 Gebakken kippenlevers met champignons

  9,75

10,00

10,00

10,00

Soepen

Pomodori tomatensoep

‚Äč

Uiensoep

Franse uiensoep met een kaasstengel 

Champignonsoep

7,00

7,00

7,00

Mandje stokbrood met kruidenboter en  2 sausjes

klein mandje  2,50

groot mandje 3,50