top of page

Voorgerechten

Carpaccio met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en sla

16,75

Half dozijn Wijngaardslakken gegratineerd in kruidenboter

15,75

Gebakken scampi's met couscousparels en een romige chilisaus

13,75

Gerookte forel met mierikswortelmayonaise, citroen, bosui en sla

12,95

Krokant buikspek met rijstnoedels en sticky sojasaus

10,50

Gekruide kippendijstukjes met meloenbolletjes, kerriesaus en sla

10,50

Gepaneerde mosselen en butterfly garnalen met aioli

10,50

Rode wilde zalm cocktail met cocktailsaus in een glaasje

17,50

Salade van Feta met tomaat, basilicumc balsamico creme en sla

10,00

Soepen

Tomatensoep

8,00

Franse uiensoep

8,00

Mosterdsoep met spekjes

8,00

Wild Voorgerechten

Pasteitje gevuld met wildragout

13,50

Gerookte eendenborst met een gel van vijgen en portchutney

16,00

bottom of page