top of page

Hoofdgerechten (geserveerd met bordgarnituur)

Snitzel "Koeskeshuus" met gebakken champignons, ui, spek en lauwwarme brie

22,50

Gebakken varkenshaas (250gr) met champignonroomsaus

22,50

Roodbaars met gegratineerde kruidenkorst op een bedje van pasta en een tuinkuirden saus

24,50

Gebakken zalm met roerbakgroenten en dillesaus

25,50

Spinazie-/ ricotta ravioli met salieboter

18,95

Kalfslever met appel, spek en ui

22,50

Wild Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk met wildsaus

32,00

Grillgerechten (geserveerd met bordgarnituur)

Black Angus biefstuk (180gr) met een saus naar keuze***

24,50

Tournedos (180gr) met een saus naar keuze***

36,00

*** Rodewijnsaus

*** Pepersaus

***Gebakken champignons

*** Bernaisesaus

Entrecôte met kruidenboter

36,00

Spies van gemarineerd varkensvlees (200gr) met satésaus

22,50

Zwaardvisfilet met dragonsaus en pasta

22,50

Bijgerechten

Frite met mayonaise

3,95

Loaded fries met truffelmayo en parmazaanse kaas

7,00

Gebakken aardappels

4,95

Salade met rauwkost

3,75

Warme groenten

5,00

bottom of page