19,50

hoofdgerechten vegetarisch

23,50

hoofdgerechten vis

Koude voorgerechten

Kipcocktail   

Kip met galia meloen en kerriesaus                                  11,75

Zalmcocktail   

Wilde zalm met cocktailsaus                                              12,75

Garnalencocktail   

Hollandse garnalen met cocktailsaus                               15,00

Carpaccio  

Dun gesneden ossenhaas met pesto, 
oude kaas en pijnboompitten                                             
15,00

Visduo   

Gerookte zalm en paling                                                      15,00

Pestosalade (v)  
Penne pasta met pesto, tomaat, bosui,
paprika en pijnboompitten                                                 
11,95

Hoofdgerechten vlees

Varkenshaas  

Van de grill of uit de pan*                                                       22,25

Tournedos  

Van de grill of uit de pan*                                                       29,25

Cordon blue  

Schnitzel gevuld met hasm en kaas                                      20,25

Hertenmedaillons  

Geserveerd met wildsaus en bospaddestoelen                 24,50

Wildzwijnmedaillons  

Geserveerd met kappertjessaus                                           24,50

* geserveerd met saus naar keuze:
Champignon roomsaus, pepersaus, stroganoffsaus, wildsaus

Ham met meloen  

Parma ham met meloen                                                      13,00

Warme voorgerechten

Champignons   

Champignons gestoofd in knoflooksaus                           11,25

Escargots   

Half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter                  12,50

Soepen

Uiensoep   

Licht gebonden uiensoep                                                      7,00

Tomatensoep   

Licht gebonden tomatensoep                                               7,00

Hoofdgerechten vis

Zalm  

Gebakken zalm met tomaat-basilicumsaus                        21,95

Roodbaars

Gegratineerde roodbaars met een kruidensaus                23,50

Hoofdgerechten vegetarisch

Quiche

Huisgemaakt groentetaartje met
fetakaas en tomaat-basilicumsaus                                       
20,25

Wildsoep   

Heldere wildbouillon met

bospadenstoelen en gesneden flensjes                              8,00

Dessert

Kersen   

Warme  kersen met Amarena roomijs en slagroom                                              8,50

Crème brûlée   

Vanille custard met gebrande suiker                                                                        7,50

Luikse wafel   

Vanille roomijs met chocoladesaus,

Luikse wafel en slagroom                                                                                           8,00

Tia Maria parfait  

Parfait van Tia maria op een bodempje van cake                                                  8,00

Bruine chocolademousse

Torentje van pure chocolademousse met sinaasappelcoulis                              8,50

Kaasplankje

Vier buitenlandse soorten kaas met appelstroop                                               12,50