19,50
hoofdgerechten vegetarisch
23,50
hoofdgerechten vis
Koude voorgerechten
Kipcocktail
Kip met galia meloen en kerriesaus 11,75
Zalmcocktail
Wilde zalm met cocktailsaus 12,75
Garnalencocktail
Hollandse garnalen met cocktailsaus 15,00
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met pesto,
oude kaas en pijnboompitten 15,00
Visduo
Gerookte zalm en paling 15,00
Pestosalade (v)
Penne pasta met pesto, tomaat, bosui,
paprika en pijnboompitten 11,95
Hoofdgerechten vlees
Varkenshaas
Van de grill of uit de pan* 22,25
Tournedos
Van de grill of uit de pan* 29,25
Cordon blue
Schnitzel gevuld met hasm en kaas 20,25
Hertenmedaillons
Geserveerd met wildsaus en bospaddestoelen 24,50
Wildzwijnmedaillons
Geserveerd met kappertjessaus 24,50
* geserveerd met saus naar keuze:
Champignon roomsaus, pepersaus, stroganoffsaus, wildsaus
Ham met meloen
Parma ham met meloen 13,00
Warme voorgerechten
Champignons
Champignons gestoofd in knoflooksaus 11,25
Escargots
Half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter 12,50
Soepen
Uiensoep
Licht gebonden uiensoep 7,00
Tomatensoep
Licht gebonden tomatensoep 7,00
Hoofdgerechten vis
Zalm
Gebakken zalm met tomaat-basilicumsaus 21,95
Roodbaars
Gegratineerde roodbaars met een kruidensaus 23,50
Hoofdgerechten vegetarisch
Quiche
Huisgemaakt groentetaartje met
fetakaas en tomaat-basilicumsaus 20,25
Wildsoep
Heldere wildbouillon met
bospadenstoelen en gesneden flensjes 8,00
Dessert
Kersen
Warme kersen met Amarena roomijs en slagroom 8,50
Crème brûlée
Vanille custard met gebrande suiker 7,50
Luikse wafel
Vanille roomijs met chocoladesaus,
Luikse wafel en slagroom 8,00
Tia Maria parfait
Parfait van Tia maria op een bodempje van cake 8,00
Witte Chocolademousse
Torentje van witte chocolademousse met een aardbeiencoulis 8,50
Kaasplankje
Vier buitenlandse soorten kaas met appelstroop 12,50